12 Mayıs 2016 Perşembe 13:03
Muş'ta Çiçeklendirme Çalışmaları

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi, merkezde yer alan yeşil alan, refüj, kavşak, park ve bahçeleri rengarenk çiçeklerle güzelleştiriyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, havaların ısınmasıyla park ve yeşil alanların bakımının yanında çiçek ekimine de başladığını bildirdi.

Fen İşleri ekiplerinin yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de çalışmaların tamamlandığı yerlerde çevre düzenlemesi yaptığını aktaran Asya, şöyle konuştu:

"Bununla beraber her yıl olduğu gibi ilkbaharın gelmesiyle kent merkezindeki yeşil alanların bakımları yapılarak mevsimlik çiçek dikimleri yapılıyor. Kente güzel bir görünüm kazandıran bu çalışmaların halkımıza moral ve motivasyon vereceğini umut ediyoruz. Yeşil alan sorununun had safhada olduğu ilimizde kalıcı çözümler üretmek için sürekli bir arayış içerisindeyiz. Mahallelerdeki boş alanların tamamını değerlendirmeye çalışıyoruz. Kullanabileceğimiz alanlara vatandaşlarımızın istifade edebileceği parklar yapıyoruz. Aynı şekilde bu alanlara çocuk oyun grupları kurarak çocuklarımızın vakit geçirebileceği ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Halkımızın refahı için bize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla muvaffak oluruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:32
Anahtar Kelimeler:
MuşBelediyeÇiçek Ekimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.