23 Haziran 2016 Perşembe 14:33
Muş'ta Dilenci Operasyonu

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayında sayıları artan dilenciler ile seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.

Vatandaşların şikayetleri üzerine kent merkezindeki farklı noktalarda çalışma yapan zabıta ekipleri, topladıkları dilencileri kentin dışına taşıdı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ramazanı fırsat bilerek vatandaşların dini duygularını sömüren dilenciler ile seyyar satıcılara yönelik operasyonlara aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

Daha önce de gerçekleştirilen operasyonlarda toplanarak kent dışına götürülen dilencilerin geri geldiğini anımsatan Asya, "Operasyonda yakalanan dilencilere 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 33. maddesi gereğince yasal işlem ve cezai işlem uygulanarak üzerlerindeki paralara da el konulmuştur. Aynı şekilde kaldırımları işgal eden seyyar satıcılara yönelik ekiplerimiz çalışma başlattı.Vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz. Hiç kimse izinsiz cadde ve kaldırımlarda seyyar satıcılık yapamayacak." diye konuştu.

Muş'ta Dilenci Operasyonu

Muş'ta Dilenci Operasyonu

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:21
Anahtar Kelimeler:
MuşDilenci Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.