14 Haziran 2016 Salı 00:18
Muş'ta Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftarda, "Biz bu şehre huzur, refah, birlik ve kardeşlik vadediyoruz. Ancak bu şehrin göbeğine bombalı araç getirenler bu şehre kan ve gözyaşından başka hiçbir şey vadetmiyorlar." dedi.

Muş Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Çocuk Parkı'nda, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftarda konuşan Vali Yavuz, "1071'de Allahu Ekber nidalarıyla İslam'da buluşan bu topraklar hep kutsal ve kadim olmuştur. Güzümüz, gönlümüz hep bu topraklarda yeşermiştir." diye konuştu.

Yavuz, şehrin valisi olarak her zaman vatandaşın hizmetinde olmaktan onur ve gurur duyduğunu kaydetti.

"Artık şunu herkes anlasın bu şehre huzuru, barışı ve kardeşliği getirmek için mücadele ediyoruz" diyen Yavuz, şunları kaydetti:

"Allah'tan korkmayan, kuldan utanmayanların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Bunun bir bedeli varsa ben şahsen ödemeye hazırım. Yeter ki bu şehir huzurlu olsun. Biz kardeşliğimizi tesis edelim yeniden dünyaya umut olalım. Sadece Türkiye'de değil gözünü ve gönlünü bize dikmiş ve bizimle sevinen, bizimle üzülen geniş bir coğrafyamız var. Biz bu gönül coğrafyasıyla mutlaka kucaklaşacağız ve bunu hiçbir güç asla engelleyemeyecek. Biz iman dolu göğsümüzle Allah'ı, hakkı ve hukuku haykırmaya devam ettikçe zalimler mutlaka cezasını çekecektir. Bakın Suriye'de, Irak'ta insanlar katedilirken hiç kimsenin umurunda değil. Biz bu şehre huzur, refah, birlik ve kardeşlik vadediyoruz. Ancak bu şehrin göbeğine bombalı araç getirenler bu şehre kan ve göz yaşından başka hiçbir şey vadetmiyorlar."

İftara, İl Garnizon Komutanı Kurmay Albay İsmail Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Yardımcıları Zeliha Uyan, Ali Sakar ve Ercan Öter, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Muş'ta Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

Muş'ta Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

Muş'ta Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

Muş'ta Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.