03 Haziran 2016 Cuma 15:43
Muş'ta Sertifika Töreni

MUŞ (AA) - Muş'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen "Sürdürülebilirlik Eğitimi" kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen terönde konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, şu ana kadar yaklaşık 335 milyon liralık proje başvurusu alındığını söyledi.

Toplam hibe talebinin 212 milyon lira civarında olduğunu belirten Yavuz, şunları söyledi:

"Şimdiye kadar sözleşmeye bağlanan proje sayısı 91, incelemesi devam eden 116 projemiz bulunuyor. Sözleşmeye bağlanan 91 projemizden şu ana kadar 157 milyon liralık bir yatırımın gerçekleşmesi planlanmış ve yaklaşık 93 milyon lira civarında bir hibe söz konusu olacak. Şu ana kadar ödenen hibe miktarı aşağı yukarı 40 milyon lira. Bu rakamların ne kadar ciddi rakamlar olduğunun hepimiz farkındayız."

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:32
Anahtar Kelimeler:
EğitimSertifika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.