20 Haziran 2016 Pazartesi 13:28
Muş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

MUŞ (AA) - Muş'ta yaz Kur'an kursları başladı.

Çağlayan ve Tuba camilerinde başlatılan Kur'an kursunun açılışında konuşan Muş Müftüsü Aleettin Bozkurt, kentte bu yıl 25 ile 30 bin öğrencinin Kur'an kursuna katılmasını hedeflediklerini söyledi.

Bugün yaz Kur'an kurslarına başladıklarını ve kursun 26 Ağustos'a kadar devem edeceğini ifade eden Bozkurt, şöyle konuştu:

"Ayrıca Valimizin aldığı kararla bütün cami ve Kur'an kursların dışında 17 okulumuzda da öğrencilerimize sportif faaliyetlerinin yanında birer sınıfta Kur'an kursu açtık. Bugün itibariyle 17 okulumuz, bütün cami ve Kur'an kurslarımızda, Kur'an eğitimi başladı. Geçen yıl yaklaşık 15 bin öğrenci kursa katılmıştı. Ancak bu yıl il genelinde 25 ile 30 bini hedefledik. Bütün öğrencilerimizi kursa bekliyoruz."

Muş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

Muş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

Muş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

Muş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:01
Anahtar Kelimeler:
MuşKuran Kursu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.