26 Temmuz 2016 Salı 19:12
Nazlı Ilıcak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne Getirildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bodrum'da gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Ilıcak emniyet girişinde "Ben Bodrum'da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum ben vatanımdan ayrılmam" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 41 gazeteci hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Soruşturma kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alınan Ilıcak, uçakla İstanbul'a getirildi.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Nazlı Ilıcak, Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Ilıcak, emniyet girişinde basın mensuplarının "Yorumunuz nedir?" sorusuna "Ben Bodrum'da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum ben vatanımdan ayrılmam" cevabını verdi.

Son Güncelleme: 26.07.2016 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.