04 Haziran 2016 Cumartesi 16:53
Nihat Özdemir'in Acı Günü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir, Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğa uğurlandı.

Nihat Özdemir'in 91 yaşında vefat eden annesi Nezahat Özdemir için Ankara Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri Nihat Özdemir ile birlikte kardeşleri Ahmet ve Bahattin Özdemir kabul etti. Törene politika, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, TBMM eski Başkanları Bülent Arınç ve Hikmet Çetin, eski bakanlardan Hüseyin Çelik, Kürşat Tüzmen ile iş adamları Hayrettin Özaltın, Ethem Sancak, İbrahim Çeçen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı,

Nezahat Özdemir için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Nihat Özdemir'in annesi için helallik istenirken gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Nezahat Özdemir'in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son Güncelleme: 04.06.2016 16:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.