10 Mayıs 2016 Salı 11:48
Nusaybin'deki Terör Operasyonları

MALATYA (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Kılınç'ın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene Mahallesi'ndeki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Tayyar ile anne Nazife Kılınç'a verdi.

Anneler Günü'nde oğlunun şehit haberini alan Nazife ile baba Tayyar Kılınç, gözyaşlarına boğuldu.

Şehit haberinin duyulmasının ardından, babaevine Türk bayrağı asıldı.

Ailenin 3 erkek ve bir kız çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenilen Mehmet Kılınç'ın kardeşi Ahmet Kılınç'ın da Giresun'da uzman çavuş olduğu, Ali Kılınç'ın ise Ankara'da vatani görevini yerine getirdiği belirtildi.

Şehidin eşi Ceyda Kılınç'ın da hamile olduğu öğrenildi.

Şehidin naaşı, yarın memleketi Malatya'da toprağa verilecek.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit olmuştu.

Nusaybin'deki Terör Operasyonları

Nusaybin'deki Terör Operasyonları

Nusaybin'deki Terör Operasyonları

Nusaybin'deki Terör Operasyonları

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.