12 Kasım 2019 Salı 16:58
Nusret "İstediğim Kadar İyi Çalışmadılar..."

Nusret, 250 bin dolar ceza ödediğini doğruladı."Cezayı ödedim ama bir sor bakalım neden ödedim" diyerek başladı anlatmaya.

Çalışanların bahşişinden tek kuruş pay almadığını, bunu sadece New York'taki değil hiçbir dükkanında yapmadığını çok açık bir dille söyledi."Ben çalışanların bahşişinden pay almam, bunu hiçbir zaman hiçbir dükkanımda yapmadım" dedi.

"Peki neden ceza ödedin?" diye sordum..."Dört çalışanın performansından memnun değildim. Bizim dükkanın çalışma anlayışına uymuyorlardı. Benim istediğim kadar iyi değillerdi ve hemen işlerine son verdim" yanıtını verdi.

İş akdini hemen ve tek taraflı feshedince, dört çalışan mahkemeye başvurmuş.Mahkeme de 250 bin dolar ceza ödemesine karar vermiş Nusret'in.

Aksine performansını beğenmediği çalışanlardan kurtulduğu için mutluydu."Bu meselede çalışanların intikam duygusu devreye girdi.İşten atıldıkları için 'Bak biz sana neler yapacağız' duygusuyla hareket edip bu bahşiş meselesini ortaya attılar.

Haberler de böyle yayıldığı için bir anda 'çalışanın bahşişine göz koyan patron' olarak yaftalandım" dedi.Hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Anahtar Kelimeler:
ÇalışanNusret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.