12 Haziran 2016 Pazar 19:38
Oğlunun Cenaze Namazını Gözyaşları İçinde Kıldırdı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da görev yapan imam hatip, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldırdı.

Hasan Basri Akdağ (17) yönetimindeki 24 UC 228 plakalı motosiklet, Kurunlar mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Fatih Nevruz'a çarptıktan sonra savruldu. Kazada Akdağ ağır yaralandı, Nevruz'un ise kolu kırıldı.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Akdağ, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastanede yapılan otopsinin ardından Üzümlü ilçesine getirilen Hasan Basri Akdağ'ın cenaze namazı ilçedeki Abdulbaki Camisinin imam hatibi olan babası Murat Akdağ tarafından ikindi namazına müteakip gözyaşları içinde kıldırıldı.

Akdağ, cenaze namazını kıldırmadan önce, "Bugün benim oğlum olan Hasan Basri, hakkın rahmetine yürüdü" diyerek cemaatten helallik istedi.

Namazın ardından Akdağ'ın cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.