31 Mayıs 2016 Salı 15:53
Öğrencilere Ygs Hediyesi, Ankara Gezisi

KARS (AA) - Sarıkamış'ta Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) başarılı sonuçlar elde eden 45 öğrenci, "Hep Birlikte Yeni Ufuklara Sarıkamış'tan Ankara" projesi kapsamında Ankara'ya gitti.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, uğurlama törenin yaptığı açıklamada, YGS'de başarılı sonuç alan 90 öğrenci için, Ankara gezisi programı düzenlediklerini söyledi.

Proje ile başarılı öğrencilerden 45 kişilik ilk kafilenin yol çıktığını belirten Karaman, "Başarılı olan gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik. İlk kafilemiz yola çıktı. Tabi biz bu projeyi hem öğrencilerimizi ödüllendirmek hem de ülkemizin milli değerlerini anlamak, yerinde görmek ve vatandaş olma bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla yaptık. Öğrencilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Ankara'nın birçok yerinde milli mücadelenin izlerini görecek. Başkentin tarihini, kültürünü, güzelliklerinin bulunduğu yerleri gezip kendilerine bilgi birikim edinecekler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından fotoğraf çektiren öğrenciler, otobüse binerek ilçeden ayrıldı.

Öğrencilere Ygs Hediyesi, Ankara Gezisi

Öğrencilere Ygs Hediyesi, Ankara Gezisi

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:43
Anahtar Kelimeler:
KarsöğrenciAnkaraGeziYGS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.