24 Haziran 2016 Cuma 11:28
Öğretmenler Okul Yemekhanesinin Duvarlarını Boyadı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da öğretmenler, Gani Efendi Çiftliği Köyündeki ortaokulda okul yemekhanesinin duvarlarını boyayarak güzel bir görünüm sağladılar.

Merkeze bağlı Gani Efendi Çiftliği Köyünde bulunan Gülhanım Celal Toraman Ortaokulu öğretmenleri, okulların tatil olmasının ardından okul yemekhanesinin duvarlarını farklı renklerle boyayarak güzel bir görünüm kazandırdı.

Okul Müdürü Ahmet Burak Buyruk ve öğretmenler, seminer sonrası her gün yaklaşık bir saat okulun yanında bulunan yemekhanenin duvarlarını boyuyor.

Seminer sonrası böyle bir çalışma yapmak için kolları sıvadıklarını söyleyen Okul Müdürü Buyruk, "Toplantılardan sonra boş kalan zamanlarda böyle renkli bir etkinlik yapalım istedik. Çocuklarımız eylülde geldiklerinde böyle renkli görüntülerle karşılaşsın. Öğretmenlerimiz de sağ olsunlar bu etkinliğe katıldı." dedi.

Türkçe Öğretmeni Handan Kilit'in 4 yaşındaki kızı Belçin, annesi ile okula geldiğini ve annesinin boya yapmasına yardım ettiğini ve boya yapmanın çok eğlenceli olduğunu söyledi.

Okullar açılıp öğrenciler geldiğinde sürprizle karşılaşıp çok sevineceklerini söyleyen okul öğretmenlerinden Seda Cengiz ise seminerden boş kalan vakitlerde duvarı boyamakla meşgul olduklarını söyledi.

Öğretmenler Okul Yemekhanesinin Duvarlarını Boyadı

Öğretmenler Okul Yemekhanesinin Duvarlarını Boyadı

Öğretmenler Okul Yemekhanesinin Duvarlarını Boyadı

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.