15 Haziran 2016 Çarşamba 20:18
Öğretmenlerden Örnek Davranış

BİNGÖL (AA) - Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Bahçe Köyü İlk ve Ortaokulunda çalışan öğretmenler, kendi imkanlarıyla okula kamera sistemi kurdu, okul bahçesine 300 ağaç dikti.

Türkiye’nin değişik kentlerinden gelerek, ilçeye 20 kilometre mesafedeki Bahçe Köyünde görev yapan öğretmenler, okulun birçok ihtiyacını kendi imkanlarıyla karşılayarak köylülerin takdirini topladı.

Okul Müdürü Kurtuluş Deliduman, yaptıkları fedakarlıklardan dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

Yapılan hizmetlerde öğretmenlerin işçi gibi çalıştığını aktaran Deliduman, şu ifadeleri kullandı:

"Öğretmenlerimizle ele ele vererek okulumuzun bitin ihtiyaçlarını karşıladık. Hocalarımız büyük bir fedakârlık örneği göstererek, çeşitli yerlerden öğrencilerimiz için giyim yardımı ve okul için bilgisayarlar temin ettiler. Bir sınıfın zeminini kendi ellerimizde yaparak, düzene getirdik. Ayrıca, okul bahçesinde 300 adet fidan dikerek bunların sulaması için de bin 200 metrelik sulama sistemini yaptılar. Öğretmenler, daha sonra okulun tatil aylarında hırsızlara ve diğer tehlikelere karşı korumak adına yine kendi çabalarıyla 14 adet kamerayla çalışan güvenlik sistemi kurdular."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.