31 Ocak 2019 Perşembe 17:34
Öldürdükleri Kadını Köpeklere Yedirdiler! İşte Şok Olay

Türkiye'yi sarsan 'Palu Ailesi' olayından sonra Müge Anlı'nın Tatlı Sert programı yine kan donduran bir cinayet iddiasıyla gündeme geldi. 4 yıldır haber alınamayan Seher Okusal'ın öldürülüp, cesedinin köpeklere yedirildiği iddia edildi. Canlı yayında anlatılanları duyanlar dehşete düştü.

Müge Anlı’nın Atv’de yayımlanan ‘Tatlı Sert’ programında yine kan donduran bir olay gündemde. Sık sık kocasını terk edip evden kaçan ve son olarak kayınbiraderiyle yasak ilişki yaşayınca 2007 yılında eşinden boşanan Seher Okusal'dan 4 yıldır haber alınamıyor. 34 yaşındaki Seher Okusal’ın başına ne geldiği henüz bilinmezken ortaya atılan iddialar ise izleyenleri dehşete düşürdü.

İddiaya göre Seher Okusal, kardeşi Mevlüt tarafından öldürüldü. Ancak Okusal’ın cesedine hiçbir şekilde ulaşılamadı.

Seher Okusal'ın 18 yaşındaki kızı Sevilay Aha ise dayısı Mevlüt Okusal’a bu iddiayı sorduğunda "İnsan hiç ablasına nasıl kıyar mı?" diyerek kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.