02 Haziran 2016 Perşembe 22:33
Oltu Myo'da Mezuniyet Heyecanı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 189 öğrenci için tören düzenlendi.

Okul yerleşkesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, okul birincisi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Erhan Yegül başarı kütüğüne plaka çaktı.

Okul müdürü Prof. Dr. Sırrı Şahin, törende yaptığı konuşmada, son günlerde gelen şehit haberleri dolayısıyla, bu yıl törende müzik eğlence kısmının iptal edildiğini söyledi.

Eğitim ve öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin bu mutluluğunu paylaştıklarını belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Özellikle mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emeği olan değerli aile ve öğretim elemanlarımızı da kutluyorum. Okulumuz 9 ayrı programda 860 öğrencisiyle eğitim ve öğretimimizi sürdürüyoruz. Toplumların gelişmişlik seviyesi eğitimle ölçülür. Ara eleman yetiştirilmesi amacıyla kurulan meslek yüksekokulları, ana eleman yetiştirecek kapasitede eğitim vermektedir."

Şahin, akademik faaliyetleri genişletmek amacıyla pasif durumda olan Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı programını önümüzdeki yıl aktif hale getireceklerini ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun da mezun olan öğrencilere ilçe halkı adına bundan sonraki hayatlarında başarı diledi.

Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Oltu Myo'da Mezuniyet Heyecanı

Oltu Myo'da Mezuniyet Heyecanı

Oltu Myo'da Mezuniyet Heyecanı

Oltu Myo'da Mezuniyet Heyecanı

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.