10 Haziran 2016 Cuma 11:23
Opet, Euro 2016'yı Sosyal Medyada Paylaşacak

İSTANBUL (AA) - OPET, sosyal medyada canlı içerik sağlayan, gerçek zamanlı platformu SOBE ile Euro 2016 heyecanını sosyal medyada paylaşacak.

OPET'den yapılan açıklamaya göre, 'Daha sosyal medya' sloganıyla sosyal medyada canlı içerik sağlayarak yeni bir dönem başlatan SOBE, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında mücadele edecek A Milli Takımımıza destek verecek.

Spor programcısı Okay Karacan'la iş birliği yapan OPET, SOBE ile Euro 2016 öncesi, sırası ve sonrasında gelişen olayları yerinden ve anında sosyal medyada paylaşacak.

OPET, kasım ayında devreye aldığı SOBE ile masa başından sosyal medya içerikleri üretmek yerine hayatın içine karışarak canlı paylaşımlarda bulunuyor. SOBE aracı farklı konularda farklı mekanlarda anlık ve canlı sosyal medya içerikleri paylaşıyor.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:12
Anahtar Kelimeler:
OPET
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.