13 Mayıs 2016 Cuma 16:18
Opet'ten Trafik Güvenliği Eğitimi

OPET'in "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında, öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi.

Antalya'da OPET Hesapçıoğlu Petrol'de gerçekleştirilen ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından verilen eğitimde öğrenciler, trafik kurallarının günlük hayatta nasıl etkin kullanılabileceği konusunda bilgilendirildi.

OPET'in maskotu OPEDO'nun da yer aldığı organizasyonda öğrencilere, istasyona giren sürücülerin kurallara uyup uymadığı uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrenciler sürücülere emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Etkinliğe katılan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, OPET'in ticari faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imza attığını söyledi. İşlerinin yolculukları keyifli ve güvenli hale çevirmek olduğunu anlatan Öztürk, 1 milyon 900 bin çocuk ve gence eğitim verdiklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 14.05.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.