21 Aralık 2020 Pazartesi 14:22
Örgüt Üyelerinden Dua İstendi! FETÖ Felç Geçirdi

Nedim Şener: FETÖ elebaşı kısmi felç oldu

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Türkiye’deki darbe yargılamalarının bir numaralı firari sanığı Fethullah Gülen’in felç olduğunu yazdı.

Gazeteci Nedim Şener geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in koronavirüs olduğu iddialarına ilişkin önemli bilgiler paylaşmıştı. Şener bugün köşesinde çok konuşulacak bir yazıyı kaleme aldı. Şener, koronavirüsü çok ağır atlatan ve vücudunun sağ kol ve bacağında kısmı felç geçiren FETÖ elebaşına doktorların ilaç ve fizik tedavi önerdiğini aktardı..

Şener'in bugünkü köşe yazısının bir kısmı şöyle:

Ortaya çıkan son bilgiler FETÖ elebaşının, çok yakınındaki kişilerden aldığı koronavirüs hastalığını atlattığı yönünde. Ancak şeker, tansiyon gibi kronik hastalıkları yanında daha önce kalp ameliyatı geçiren ve stent takılan FETÖ elebaşı Gülen’in kalp ritminin ciddi biçimde bozulduğu öğrenildi. Doktorları, vücudunun sağ kol ve bacağında kısmı felç geçiren FETÖ elebaşına ilaç ve fizik tedavi önerdi. Yanındakilere, böylece iyileşebileceği söylendi. Ayrıca stresten mutlaka uzak kalması gerektiği tavsiye edildi. FETÖ elebaşının yanındaki yöneticiler bu durumu örgüt tabanı üzerinde kullanmaktan gecikmediler.

Örgüt tabanına, “Türkiye’deki sıkıntılardan dolayı hocamız Fethullah Gülen çok ciddi şekilde rahatsızlandı” şeklinde mesaj göndererek, örgüt mensuplarından dua etmeleri istendi.

Örgüt üyelerinin sosyal medyadaki tartışmalarına da yansıyan bilgilere göre FETÖ yapılanmasının, elebaşının ölümü ile parçalara ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. FETÖ elebaşının koronavirüse yakalanması ve hastalık seyrini ağır geçirmesi, ardından felç olması sıkıntıların su üstüne çıkmasına neden oldu. Bunların başında maddi problemler geliyor.

FETÖ yönetiminin ilk kez, örgüt elebaşına yakın isimlere her ay verdiği maaşı ödeyemediği bildiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
FETÖFETÖ Felç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.