17 Mart 2018 Cumartesi 14:05
ÖSYM'den KPSS'siz Personel Alımı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından memur alımı yapılacak. ÖSYM Başkanlığına 5 sözleşmeli yerli uzman personel alınacak. Adaylar başvurularını 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapabilecekler.

Sınav Başvuru Formunu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurup fotoğraf yapıştırdıktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle Başkanlığımın Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekiyor.

En az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin ilanda belirtilen bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Ayrıca, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gibi genel şartlar aranıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.