04 Haziran 2016 Cumartesi 08:48
Otel Tuvaletinde Cinayet

Fatih'te bir otelde iki müşteri arasında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı. Mehmet Ö.'nün bıçakladığı Çoşkun Altay (81) isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Ali Kuşçu Mahallesi İslambol Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti: Sabah saat 05.30 sıralarında 5 yıldır otelde kaldığı öğrenilen emekli Coşkun Altay ile dün gece otele giriş yapan Mehmet Ö. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Otelin tuvaletinde başlayan tartışma büyürken, Mehmet Ö. yanında bulunan bıçakla Coşkun Altay'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçak darbelerine maruz kalan yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesler üzerine yukarı çıkan otel çalışanı Coşkun Altay'ı hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Bunun üzerine otel görevlisi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Coşkun Altay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Coşkun Altay'ı bıçaklayan Mehmet Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

'KATİL SOĞUKKANLIYDI'

Şüpheli şahsın soğukkanlı olarak olay yerinden uzaklaştığını ifade eden bir görgü tanığı, "Sabah 05.30 sıralarında otel çalışanı dışarı çıktı. Bana polisi ara dedi. Polisi aradık, otelci yukarı doğru çıktı. O esnada vuran şahıs dışarı çıktı.Soğukkanlıydı. Hatta sordum. Yukarı ne var diye. Yukarıda biri bağırıyor dedi. Meğer kendisi yapmış. Sırt çantalıydı. Köşeyi dönüp uzaklaştı. Coşkun amca 4-5 yıldır burada kalıyordu. Kimseyi zararı olmayan, sabahları kalkıp camiye giden ardından dükkânımıza gelip kahvaltı eden bir insandı." diye konuştu.

Polis olayla ilgili incelemelerde bulunurken, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerin ardından Coşkun Altay'ın cansız bedeni Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Son Güncelleme: 04.06.2016 08:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.