23 Haziran 2016 Perşembe 18:43
Otomobil Hoparlöründe Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Manavgat KOM Grup Amirliği ekiplerince Sanayi kavşağında durdurularak arama yapılan bir otomobilde hoparlöre gizlenmiş, satışa hazır vaziyette metamfetamin ve esrar ele geçirildi.

Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat Sanayi kavşağında bir araç durduruldu. Yapılan aramada aracın bagajına sonradan monte edilmiş hoparlörün içerisine gizlenmiş vaziyette 34 adet satışa hazır paketlenmiş vaziyette 47,15 gram metamfetamin maddesi ve aracın şoför koltuğunun altında 2 adet satışa hazır paketlenmiş vaziyette 5,10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Ş.S. ve M.K. isimli şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine teslim edildi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.