21 Mart 2016 Pazartesi 12:28
Özalp'te Servis Şoförleri Eğitime Alındı

VAN (AA) - Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, taşımalı eğitimde çalışan servis şoförlerine eğitim verildi.

İlçe Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda düzenlenen programda konuşan Şube Müdürü Mecit Sarı, sürücülere taşıma kapsamında daha önce yaşanılan sorunları hatırlattı.

Sarı, konuşmasını teknik şartname, araçların taşıması ve uyulması gerekenler kurallar hakkında da bilgilendirerek sonlandırdı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Amirliği personellerinin, denetimlerin sıklıkla ve periyodik olarak yapılacağını hatırlattığı programda, sürücüler, cezai ve hukuki hükümler ile taşıyıcı firma veya şoförlerin uyması gereken şartlar, okul servis araçlarında bulunması gereken özellikler, araçlara sivil yolcu alınmaması ile kılık kıyafete dikkat edilmesi hususlarında uyarıldı.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği personelleri, firma yetkilileri, okul müdürleri ve şoförler katıldı.

Son Güncelleme: 23.03.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.