03 Haziran 2016 Cuma 18:53
'Paralel Yapı' Operasyonunda 18 Kişi Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Kocaeli merkezli 7 ilde yapılan operasyonlarda, "paralel devlet yapılanması" iddiasıyla gözaltına alınan 88 zanlıdan 64'ü, Emniyet'te tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kocaeli Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan 64 zanlıdan 18'i tutuklama, 3'ü ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. 43 kişi ise serbest bırakıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, geçtiğimiz Salı günü, Kocaeli merkezli 7 ilde, "paralel devlet yapılanması" iddiasıyla operasyon yapılmış ve Kocaeli'nde 50, diğer illerde ise 38 kişi olmak üzere toplamda 88 kişi gözaltına alınmıştı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 64 zanlı, sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Kocaeli Adliyesi'nde savcı karşısına çıkan 18'i tutuklama, 3'ü ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. 43 kişi ise serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 03.06.2016 18:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.