25 Temmuz 2016 Pazartesi 17:08
Parka, Vali Feridun Gültekin'in İsmi Verildi

MUŞ (AA) - Muş Belediyesince yeşil alan çalışması kapsamında yapılan parka, Muşlu vali Feridun Gültekin'in ismi verildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan parka, Muşlu vali Feridun Gültekin'in ismini verdiklerini söyledi.

Parkın kısa sürede halkın hizmetine açılacağını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

Vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için kentin her bölgesinde yeni parklar kurmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla ilgili bir çalışma başlattık. Bu kapsamda kullanılmayan veya atıl durumda olan yerleri değerlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın beton yığınlarına mahkum olmasını istemiyoruz. Vali Feridun Gültekin, Muş'un yetiştirdiği ender bürokratlardan biridir. Böylesine değerli bir hemşehrimizin adının yaşatılması için bu parkımıza onun adını verdik."

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.