07 Haziran 2016 Salı 14:28
Pertek'te Gelecek İçin Gençlik Projesi

TUNCELİ (AA) - Pertek'te 100 sporcunun "Gelecek İçin Gençlik" projesi kapsamında Çanakkale'ye geziye gönderildiği bildirildi.

Pertek Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilçede gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla Gelecek İçin Gençlik Projesi hazırlandığı belirtildi.

Projenin Pertek Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü belirtilen açıklamada "Pertek Belediyesi'nin de proje ortağı olduğu Gelecek İçin Gençlik projesi kapsamında hentbol, voleybol, basketbol ,bisiklet ve atletizm branşlarından 100 sporcu, 1 koordinatör ve 5 antrenör Çanakkale'ye geziye gönderildi. 4 gün süren gezi ile gençlerin, sosyal ve kültürel yönlerden geliştirilmesi, motivasyonlarının artırılması amaçlanmıştır." ifadelerine yer verildi.


Son Güncelleme: 22.08.2016 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.