15 Temmuz 2016 Cuma 17:48
Peugeot 208 T16 Ekibinin 4. Randevusu Bursa'da

Peugeot Sport Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, sezonun dördüncü randevusu için 23-24 Temmuz'da Bursa'da olacak.

Peugeot tarafından yapılan açıklamaya göre, Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan milli sporcular, geçtiğimiz yıl olduğu gibi Bursa’da kazanmayı ve liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4.yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından 23-24 Temmuz 2016'da düzenlenecek.

23 Temmuz Cumartesi günü saat 13.30'da Eker Meydan Alışveriş Merkezi önünden başlayacak rallinin ilk gününde, İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etabının ardından, saat 17.00’de eski BOSSEK başkanlarından Selçuk Özsevinç anısına düzenlenen Acemler’deki seyirci özel etabına geçilecek. Rallinin ilk günü, seyirci özel etabı sonrasındaki 45 dakikalık gün sonu servisin ardından Eker Meydan Alışveriş Merkezi’nde tamamlanacak.

24 Temmuz Pazar günü 08.30'dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, ikinci günde zorlu bir mücadele bekliyor olacak. İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler, son olarak Red Bull avantaj etabında kozlarını paylaşacak. Orhaneli Keles bölgesindeki toprak zeminli etaplarda yaşanacak mücadele, saat 18.00'de Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Peugeot Sport Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, sezonun dördüncü yarışı için Bursa'da olacak. Geçen sezon bu ralliyi kazanan Neo Motorspor pilotları, bu yıl da Bursa'dan galibiyetle ayrılarak Türkiye Ralli Şampiyonası liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avcı, şunları kaydetti:

"Ege ve Marmaris rallilerini kazanarak çok iyi bir başlangıç yaptığımız 2016 sezonunda, üçüncü yarışımız Kocaeli Rallisi'nde son özel etap startında mekanik problemle yarışı tamamlayamadık ve bu da puan kaybına neden oldu. Sezonun dördüncü yarışı Bursa Rallisi öncesi lider Murat Bostancı, ikinci ben ve üçüncü Burak Çukurova’yı sadece 3.6 puanın ayırıyor olması sezonun ne denli çekişmeli geçtiğinin bir göstergesi. Bursa’da Peugeot 208 T16 R5 ile geçen yıl olduğu gibi kazanarak liderliğimizi sürdürmeyi istiyoruz. Ekip olarak yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Herkese başarılar dileriz."

Son Güncelleme: 15.07.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.