09 Haziran 2016 Perşembe 19:03
Peugeot Ekibi Kocaeli Rallisi'ne Hazır

İSTANBUL (AA) - Peugeot Sport Türkiye desteğiyle yarışan ralliciler Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez, sezonun üçüncü yarışında Türkiye şampiyonası liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Peugeot açıklamasına göre, 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. yarışı olan Kocaeli Rallisi, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenecek. 11 Haziran Cumartesi günü 14.00’de, 41 Burda Alışveriş Merkezi önünden başlayacak rallinin ilk gününde, Mehmet Kolaylı (18,80 km), İlker Elbir (12,40 km.) etaplarının ardından, Bulvar Anıt Park'ta Mehmet Sadık Efe seyirci özel etabı geçilecek. Rallinin ilk günü, seyirci özel etabı sonrasındaki 45 dakikalık gün sonu servisinin ardından Wellborn Luxury Hotel’de tamamlanacak.

Pazar sabahı 09.00’dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekibi, ikinci günde zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Mehmet Kolaylı ve İlker Elbir özel etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler, son olarak Red Bull avantaj etabında son kozlarını paylaşacaklar. Toplam 387,71 kilometre uzunluğundaki mücadele, saat 16:30’da 41 Burda Alışveriş Merkezi önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Açıklamada yer veilen bilgilere göre, Peugeot Sport Türkiye desteğinde Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile mücadele eden Yağız Avcı, Kocaeli Rallisi'ne ilişkin değerlendirmesinde, "Ege ve Marmaris rallilerini geride bıraktık ve sezon şu ana kadar bizim için iyi ilerliyor. Üçüncü yarışımız Kocaeli Rallisi'nde de ekip olarak elimizden geleni yapıp, buradan iyi puanla ayrılmak istiyoruz. Kısa bir yarış ve hata yapmamamız gerekiyor. Peugeot 208 T16 ile mücadeleye hazırız. Herkese başarılar dileriz." değerlendirmesini yaptı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.