27 Eylül 2017 Çarşamba 15:39
PTT 1750 Kişinin Hayallerini Adeta Yok Etti

PTT 2017/2 işe alım ilanını yayınlayarak KPSS puanı ile başvuran adayları sıralama ile 27 Nisan 11 Mayıs tarihleri arasında mülakata çağırdı. Yapılan mülakat sonrası başarılı olan adaylar ise evrak teslim sürecinden sonra 6 aydır işe başlamayı bekliyorlardı. Ancak 24 Eylül tarihinde PTT nin resmi sitesinde yapılan açıklama ile adeta kazananlar ve aileleri yıkıldı. 

6 aydır bu işi bekleyen adayların kiminin kazandığı illere giderek ev tuttuğu, kimilerinin çalıştığı iş yerinden istifa ettiği kimilerinin iş fırsatlarını geri teptiği idda edildi. Ayrıca twitter da da konu hakkında hastag oluşturularak mağdurlar seslerinin duyurmaya çalışıyor. #PTTatamaMagdurları adlı hagtag a binlerce vatandaş destek vererek mağduriyetin giderilmesini istiyorlar. 

PTT ise konu hakkında hala sessizliğini koruyor. Mağdurların tamamı ise bu yapılan yanlışın düzeltilmesini ve bir an önce kazanılan haklarının geri verilerek işe başlatılmalarını istemektedirler.

 

Son Güncelleme: 27.09.2017 16:56
Anahtar Kelimeler:
PTT1750 Ptt Mağdurları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.