31 Ocak 2017 Salı 12:33
Qnb Finansbank İle Ziraat Katılım'dan

 Borsa İstanbul Grubu personelinin maaşları, 3 yıl süreyle QNB Finansbank ve Ziraat Katılım aracılığı ile ödenecek.

Borsa İstanbul'da gong, grup personelinin maaş ödemeleri için açılan ihalede en yüksek teklifleri veren QNB Finansbank ve Ziraat Katılım için çaldı.

Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan, gong töreninde yaptığı konuşmada, yeni dönemde Borsa İstanbul'un faizsiz finans alanında çok ciddi projelere ve iş geliştirmelere karar verdiğini bildiklerini, bu anlamda Ziraat Katılım olarak bu iş birlikleri içerisinde yer almaya gayret edeceklerini söyledi.

Bugün Türkiye geneli 45 şubeleri olduğunu belirten Arslan, büyük Ziraat Bankası ailesi içerisinde bin 800 şube ve 6 bin 500'ü aşan ATM'leri ile müşterilerine hizmet sunma imkanı yakalayacaklarını dile getirdi.

Arslan, Ziraat Katılım olarak kurumsal finansman anlamında çok önemli projelere imza atacaklarını ifade etti.

 

- "Borsa İstanbul'un sadece Türkiye'de değil, hem bölgesel hem de küresel anlamda bir oyuncu olmasını bekliyoruz"

 

Finansinvest Genel Müdürü Özgür Güneri ise 2016 yılının zor bir yıl olduğunu ama 2017'nin tüm bu zorlukların geride kaldığı bir yıl olacağına yürekten inandıklarını bildirdi.

Borsa İstanbul'un 2013 yılında yeni bir kimlik kazandığını anımsatan Güneri, söz konusu kurumun sadece Türkiye'de değil, hem bölgesel hem de küresel anlamda bir oyuncu olmasını beklediklerini kaydetti.

Borsa İstanbul İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şenol Duman da kurum olarak çalıştıkları bankaların seçimini çalışanlarına bıraktıklarını, Borsa İstanbul personelinin katıldığı bir anketle tercihlerin belirlenmesini sağladıklarını söyledi.

İhale sonucu çalışanlara yapılacak ödemeleri 3 yıl boyunca gerçekleştirecek iş ortaklarının belirlendiğini aktaran Duman, Ziraat Katılım ve QNB Finansbank'ın gruba en iyi hizmeti sunma taahhüdü ile en iyi teklifi veren kurumlar olduğunun altını çizdi.

Son Güncelleme: 31.01.2017 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.