05 Haziran 2016 Pazar 18:23
Ramazan Ayına Doğru

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, ramazan dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köşger, mesajında, bu günlerin her daim güzelliklere, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.

İslam dünyasında büyük bir özlemle beklenen ramazana hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve sevincinin yaşadığını söyleyen Köşger, bu ayın insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı ay olduğunu belirtti.

Köşger, şunları kaydetti:

"Bedenimizi ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz ramazan ayında, yoksul vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, komşularımız, akrabalarımız daha fazla hatırlanmalıdır. Aynı sofranın etrafında buluşacağımız bu günlerimizin her daim güzelliklere, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ramazan ayının başta Bingöllü hemşehrilerimize, memleketimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyorum."

 

Son Güncelleme: 03.09.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.