07 Haziran 2017 Çarşamba 23:03
Rektör Battal, Personelle İftarda Buluştu

VAN (AA) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Battal, YYÜ Merkezi Yemekhanesinde üniversite personeline iftar verdi.

Üniversite personelinin ramazan ayını tebrik eden Battal, ramazan ayının birlik ve beraberlik açısından önemine değinerek, üniversite personeliyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Battal, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, hoşgörüye ihtiyaç olduğunu dile getirerek, "Bu mübarek ramazan dolayısıyla beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Ülkemiz dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olma yolunda hızla ilerlerken üniversitemizde önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Hep birlikte çalışırsak hem ülkemizi hem de üniversitemizi daha ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu duygularla hepimizin ramazanı mübarek olsun." diye konuştu.

Yemeğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel, aileleriyle katıldı.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:57
Anahtar Kelimeler:
VanIftarYYÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.