06 Haziran 2016 Pazartesi 16:58
Sağlık Bakanı Akdağ Taziye Ziyaretinde Bulundu

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Osmaniye'deki okul gezisi kazasında vefat eden vatandaşların evlerini tek tek ziyaret etti.

Akdağ, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte Osmaniye'de hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini evlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil de aile yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi. Sağlık Bakanı Akdağ ile vefat edenlerin cenaze törenlerine katılan Başkan Seyfi Dingil, Osmaniye'de yaşanan kazadan dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek, "Osmaniye'de sulama kanalına devrilen midibüste vefat eden öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Millî Eğitim camiamıza da başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi.

Öte yandan Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve bölge milletvekilleri ile birlikte Osmaniye Devlet Hastanesi'ne giden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaralı vatandaşları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 16:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.