05 Haziran 2016 Pazar 17:48
Sakin Kentte, Bisiklet Yarışı Heyecanı

ERZURUM (AA) - İtalya'daki toplantıda "cittaslow (sakin şehir)" ağına kabul edilen Erzurum'un Uzundere ilçesinde Uzundere MTB CUP Bisiklet Yarışı düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen bisiklet yarışı, Türkiye'nin farklı illerinden 36 sporcunun katılımıyla 8 kategoride gerçekleştirildi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışta sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

İlçe Belediye Başkanı Halis Özsoy, yaptığı açıklamada, yarışmanın ilçedeki gençlerin sportif faaliyetlere katılması için örnek teşkil edeceğini söyledi.

Organizasyonun ilçenin tanıtımı için önemli olduğunu ifade eden Özsoy, "Bisiklet sporunun diğer spor branşlarına göre daha fazla dayanışma içerisinde olduğunu gördüm. Uzundere ilçemizde gençlerimizin bisiklet sporuna daha fazla ilgi göstermelerini ve spor kulüplerimizin mutlaka branşlarına bisiklet sporunu da almasını özellikle istiyorum. " diye konuştu.

Yarışmada erkeklerde Bayram Eroğlu, kadınlarda Simge Ekici, genç kızlarda Aybike Ünla, genç erkeklerde Recep Çolak, master 30'da Mehmet Can Balcı, master 40'ta Barış Ünlü, yıldız kızlarda Kumsal Ulu, yıldız erkeklerde Fatih Ünsal birinci oldu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.