10 Temmuz 2016 Pazar 11:08
Sakin Şehir Karagöl'de Hafta Sonu Yoğunluğu

ARDAHAN (AA) - Artvin'in Şavşat ilçesine 25 kilometre uzaklıktaki Karagöl, hafta sonu ziyaretçilerin uğrak yerleri arasında yer aldı.

Artvin Sahara Milli Parkı içerisinde bulunan ve her mevsim ayrı güzelliğiyle il dışından gelenleri büyüleyen Karagöl, kentte ziyaret edilen yerlerin başında geliyor.

Ahşap mimarisi ve sessizliğiyle ziyaretçilere doğal bir yaşam ortamı sunan Karagöl, sıcak hava ile hafta sonunu fırsat bilenler tarafından tercih edilirken, temiz havası ve doğasıyla günübirlik gezilerle gelenleri de mutlu ediyor.

Tatilciler, Karagöl'de sandal keyfinin yanı sıra etraftaki ladin ve çam ağaçlarını da fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor.

Kocaeli'den gelen Hayrettin Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karagöl'ü görmeye geldiğini belirterek, "İlk kez geldim. Gördüğüme değdi. Ardahan ve Çıldır Gölü'nü de gezdim. Buralar harika. Adeta dünyadaki bir cennet." dedi.

Yetkililer, Şavşat'ın, İtalya'nın Milano kentinde 21-23 Haziran 2015'te gerçekleştirilen Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda "Sakin Şehir" unvanı almasının ardından Karagöl'e ilginin giderek arttırdığını vurguladı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.