18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:03
Sanayici Ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Yyü Rektörü Battal'a Ziyaret

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan firma temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle bir araya geldi.

YYÜ Senato Odası’nda OSB’de yer alan firma temsilcileri ile bir araya gelen Rektör Battal, üniversite olarak şehirle, sanayiciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan ilişkilere önem verdiklerini belirtti.

Üniversite olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarına ve sanayicilere destek olmaya çalıştıklarını, bundan sonra da bu desteklerine bilimsel anlamda devam edeceklerini ifade eden rektör Battal, "Göreve geldiğim günden beri üniversiteyi Van ile bütünleştirmek için azami çaba sarf ediyorum. Biz her zaman sivil toplum kuruluşları, sanayicilerimize ve iş adamlarımıza destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da bu desteğimiz bilimsel anlamda devam edecektir. Ancak hep birlikte el ele verirsek Van’ı daha ileri bir noktaya taşıyabiliriz. Beraber hareket edersek bilimsel, ekonomik, sosyal ve kültürel olarak bu kadim şehri hak ettiği noktaya ulaştırabiliriz.” dedi.

Toplantıda sanayicilere pazarlama, toplam kalite yönetimi ve yerelde ekonomi konularında akademisyenler tarafından bilgiler verildi.

Toplantıya OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Saydan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nevzat Gün, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu, KÜSİ Van Temsilcisi Prof. Dr. Esvet Akbaş, MÜSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal, TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, OSB Başkan Yardımcısı Hasan Perihanoğlu iş adamları ve akademisyenler katıldı.

Sanayici Ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Yyü Rektörü Battal'a Ziyaret

Sanayici Ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Yyü Rektörü Battal'a Ziyaret

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.