14 Haziran 2018 Perşembe 23:02
Şanlıurfa'da Ak Parti Milletvekili'ne Silahlı Saldırı

Yıldız, Suruç ilçesinde seçim çalışması yürütürken bir esnafla tartıştı. Tartışma iki tarafın yakınlarının da katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada milletvekilinin kardeşi Mehmet Yıldız ve 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Polis, kavgaya karışan kişileri gözaltına aldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Vali Abdullah Erin, Suruç'a giderek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

AİLE BAKANI KAYA'DAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya NTV'de milletvekili ile telefonda görüştüğünü belirtti. Kaya, "Milletvekilinin ağabeyi hayatını kaybetti, 4 kardeşi de yaralı" dedi.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği: "AK Parti Milletvekili Sayın İbrahim Halil Yıldız'ın, yanındaki grupla birlikte Suruç ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sonrasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde biri sayın milletvekilinin yakını olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştır" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.