31 Ekim 2017 Salı 19:35
Şanlıurfa'da Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı!

Şanlıurfa'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Mardin karayolunun Ulubağ Mahallesi yakınlarında yaşandı. Sürücüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiği 14 EJ 100 plakalı otomobil, kaldırıma çarparak takla attı. Yaklaşık 20 metre takla attıktan sonra durabilen otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Yaralılar, yoldan geçen vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan ikisi Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, diğerleri ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Buralarda tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle otomobil hurdaya dönerken trafik ise kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.