19 Şubat 2018 Pazartesi 13:23
Saray belediyesin müzik kursları

Van’ın Saray Belediyesi ilçesinde faaliyete giren Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafında açılan kurslarda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Türk Müziği Devlet Konservatuarı tarafından kurslar verilmeye başlandı.

Saray ilçesinde faaliyete giren ADEM tarafından açılan kurslarda Van YYÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı tarafından kurs vermeye başladı. Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır, açılan kursun ilk dersine katılarak çalışmaları yakından izledi. Konu ile bir açıklama yapan Bayır, ”Göreve geldiğimizden bugüne Saray için bir çok yenilikler yaptık, bunlardan bir tanesi de ADEM oldu. Aile Destek Merkezi olarak önümüzde günlerde çeşitli kurslarda faaliyetleri olacak" dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2020 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.