16 Haziran 2016 Perşembe 16:23
Sarıkamış Belediyesi Çöp Kamyonu Aldı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediyesi'nce alınan çöp kamyonu törenle hizmete sunuldu.

Belediye garajında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, makine parkının bir yıl içinde yeni alınan araçlarla önemli ölçüde yenilenerek güçlendirildiğini belirtti.

Geçen yıl yapımı tamamlanan yeni belediye garajıyla makine parkının da tamamının yenilendiğini ifade eden Toksoy, şöyle konuştu:

"Şehitler diyarı turizm cenneti olan ilçemize en iyi hizmet sunmak için en iyi ve modern makineler gerekliydi. Son bir yıl içerisinde kepçesinden, çöp kamyonuna, vidanjörününden, ekskavatör ve silindir makinesine kadar birçok araç, gerek hibe yoluyla, gerekse belediyenin imkanlarıyla alındı. Makine parkımıza son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın hibe ettiği modern dev çöp kamyonumuz hizmete girdi. Bu manada Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye, şükranlamızı sunuyoruz. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Aslan'a, Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey'e, Sarıkamış halkı adına teşekkür ediyorum."

Sarıkamış Belediyesi Çöp Kamyonu Aldı

Sarıkamış Belediyesi Çöp Kamyonu Aldı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.