24 Haziran 2016 Cuma 22:43
Sarıkamış Kaymakamı Karaman İftar Verdi

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar için iftar yemeği verdi.

Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Karaman, Sarıkamış’ta yaşayan bireyler olarak mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Şehitler diyarı ilçede toplumun her kesiminden olan insanların birlikteliğinin gurur verici olduğunu belirten Karaman, "İlçemizin bu birlik beraberliğini görmek hepimizi mutlu ediyor. Devletimizin, hükumetimizin bölgede ciddi manada yatırımları var. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Aslan, bölgemiz için büyük bir şanstır. Ben inanıyorum ki, Sarıkamış bir iki yıl içinde her alanda gelişerek, hak ettiği yere gelecek. Yeter ki birlik beraberliğimiz muhafaza edelim, ülkemizin bu kutsal topraklarına hep beraber sahip çıkalım." diye konuştu.

İftara, 9'uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Yaşa Tugay Yalçın, hakim ve savcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Karaman İftar Verdi

Sarıkamış Kaymakamı Karaman İftar Verdi

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.