28 Haziran 2016 Salı 21:28
Sarıkamış Kaymakamı Karaman'dan Muhtarlara İftar

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarına iftar verdi.

Sarıkamış Kaymakamı Karaman ev sahipliğinde öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeği, ilçe protokolü ile mahalle ve köy muhtarlarını bir araya getirdi.

Kaymakam Karaman, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği ramazan ayında, muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sarıkamış’ta, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar arasında güzel bir birliktelik olduğunu, insanların bir ve beraber vatanına, bayrağına sahip çıktığını belirten Karaman, "Şehitler diyarı ilçemize yakışan da budur. Kaymakamlığımız, siz değerli muhtarlarımız ve il genel meclis üyelerimiz, ciddi proje ve yatırımları ilçemize kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah Sarıkamış'ımızı güzel günler bekliyor." diye konuştu.

Karaman, muhtarlar ile etkinliğe katılan ilçe protokolünün yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy ise, Sarıkamış’ta yürütülen projelerle ilgili bilgi vererek, Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı olmasıyla büyük bir fırsat yakaladıklarını, bu süreçte çok daha büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

İftar yemeğine, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Kars İl Genel Meclisi Sarıkamış üyeleri ve kurum amirleri de katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.