03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:03
Sarıkamış Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

 Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine daha önce aynı kurumda şube müdürü olarak görev yapan Atakan Karabağ, atandı.

Karabağ, yaptığı açıklamada, milli eğitim camiasının her kademesinde görev yaptığını, bilgi birikim ve mesleki tecrübesi ile görevini en iyi şekilde sürdürmek istediğini söyledi.

Bundan sonrada daha büyük sorumluluk alarak hizmet edeceğini belirten Karabağ, şunları kaydetti:

"Amacımız yapacağımız plan ve projelerle ilçemizdeki eğitim öğretim potansiyelini iyi değerlendirerek üst seviyelere çıkarmak. İlçe merkezi ve köylerimizde okuyan çocuklarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için bütün imkanları seferber edeceğiz. Bu manada camiamızda görev yapan bütün personelin özveriyle çalışacağına ve ilçemize daha büyük destek ve katkı sunacağına yürekten inanıyorum. Şehitler diyarı olan ilçemize ve ülkemize layık, vatansever, çağdaş ve maneviyatı güçlü, eğitimli bireyler yetiştirmek bizim boynumuzun borcudur."

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Anahtar Kelimeler:
Kars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.