03 Haziran 2016 Cuma 10:33
Sarıkamışlı Öğrenciler Bakan Aslan'ı Ziyaret Etti

KARS (AA) - Sarıkamış'ta Yüksek öğretime Geçiş Sınavında (YGS) başarılı sonuçlar elde eden 45 öğrenci "Hep Birlikte Yeni Ufuklara Sarıkamış'tan Ankara" projesi kapsamında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan’ı TBMM ziyaret etti.

Sarıkamış Kaymakamlığının hazırladığı "Hep Birlikte Yeni Ufuklara Sarıkamış'tan Ankara" projesiyle koordinatör ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atakan Karabağ’ın organizasyonu ile Ankara gezisi programına başlayan öğrenci kafilesi, AK Parti Kars Miletvekili ve yeni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan’ı TBMM’de ziyaret ederek pano hediye etti.

Bakan Aslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Ziyarete, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da eşlik etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.