09 Temmuz 2016 Cumartesi 12:13
Sarıkamış'ta Ani Sel Ve Su Baskınlarına Karşı Önlem Alındı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediyesi tarafından yaşanabilecek ani sel ve su baskınlarına karşı gerekli önlemler alındı.

Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak, yaptığı açıklamada, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün uyarıları doğrultusunda Erzurum, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli yağış ve yer yer dolu beklendiğini hatırlattı.

Yaşanabilecek ani̇ sel, su baskını, dolu, yıldırım düşmesi ve kuvvetli rüzgar gi̇bi̇ olumsuzluklara karşı her türlü önlemin alındığını, müdahale için ekiplerin hazır durumda olduğunu ifade eden Budak, şunları kaydetti:

"Son bir hafta içinde bölgemiz aşırı yağış altında. Kent merkezinde Fen İşleri olarak bütün ekiplerimizle, olabilecek taşkın ve su baskınlarına karşı yağmur suyu kanalları, menfez ve rögarları sürekli temiz tutuyoruz. Özellikle ilçenin çukur kısmında yer alan Cumhuriyet, Erenler ve İstasyon mahalleleri için vidanjör, kepçe ve kamyonları hazır bekletiyoruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.