17 Haziran 2016 Cuma 16:23
Sarıkamış'ta Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, eğitim yılın sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Alisofu Köyü İlkokulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaman, yaptığı konuşmada, öğrencilerin zorlu bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini ve tatili hak ettiklerini söyledi.

Eğitim-öğretim yılı içerisinde gerek okulların fiziki şartları, gerekse materyaller olarak destek verdiklerini anlatan Karaman, "Özellikle köy okullarımızda eğitim ve öğretimi çok önemsiyoruz. Kız çocuklarımızın okuması konusunda kurulan ikna ekiplerimizle güzel çalışmalarımız oldu. Bu köyden rahmetli Avukat Fevzi Çamlı beyin eğitime vermiş olduğu desteği geleneksel Fevzi Çamlı Başarı Ödülleri programı ile her yıl yapıyoruz. Fevzi beyin sağlığında başlattığı bu organizasyonu kardeşlerinin devam ettirmesi mutluluk vericidir." diye konuştu.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy da belediye olarak gerek kent merkezindeki okullara, gerekse köydeki okullara imkanlar dahilinde destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Eğitim için kim kapımıza gelse boş çevirmiyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizin iyi eğitim almanızla bu ülke daha çok gelişecektir." dedi.

Konuşmaların ardından sınıflarında birinci olan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle süren program, karne dağıtımıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:49
Anahtar Kelimeler:
Karne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.