09 Haziran 2016 Perşembe 11:58
Sarıkamış'ta 'Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi'

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesine bağlı köylerde eğitim gören başarılı ve maddi durumu iyi olmayan 4. sınıf öğrencilerinden 25 kişiye bisiklet hediye edildi.

Sağlık Bakanlığının başlattığı "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi" kapsamında bakanlıkça Sarıkamış ilçesine gönderilen 25 adet bisiklet, düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi.

Sarıkamış Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Sağlık Bakanlığı tarafından bütün ülke genelinde sağlıklı yaşamı özendirmek amacıyla uygulanan proje kapsamında 25 bisikleti, 25 başarılı öğrenciye teslim etmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Kaymakamlık olarak başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencileri hem ödüllendirme, hem de ilçede ve köylerde yaşayan vatandaşları spor yapmaya özendirme adına verildiğini belirten Karaman, şöyle konuştu:

"Bisiklet kullanmak günümüz koşullarında modern dünyada uygulanan bir yöntemdir. Büyükşehirlerde özellikle kentin trafiğini rahatlatma anlamında, çevre kirliliğini önleme anlamında ve hepsinden önemlisi sağlıklı bir yaşam için çok önemlidir. Sağlık Bakanlığımızın bu projesine de desteklerinden dolayı teşekkür ederim."

Sarıkamış'ta

Sarıkamış'ta

Sarıkamış'ta

Sarıkamış'ta

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.