14 Haziran 2016 Salı 19:03
Sarıkamış'ta Kapalı Halı Saha Projesi

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamlığınca hazırlanan ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca desteklenen kapalı halı saha projesinin inşaat çalışmalarına başlandı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İnönü Mahallesi'nde yapımına başlanan halı saha inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Karaman, burada yaptığı açıklamada, ilçede yalnızca kış sporları için değil, diğer spor dalları içinde büyük bir potansiyel olduğunu söyledi.

Sarıkamış'ta, kayak dışında yaz sporları açısından eksik olan tesislerin yeni yapılan projelerle giderileceğini belirten Karaman, şöyle dedi:

"Kaymakamlık olarak, valiliğimizin koordinesinde ilçemizdeki mevcut potansiyeli değerlendirmek adına sportif aktivitelere ağırlık veriyoruz. Daha önceden yine kaymakamlığımızca yaptırılan kort tenisi sahalarının yanına kapalı halı saha yaptırıyoruz. İnşallah Ekim ayında hizmete girecek."

Sarıkamış’ta Kapalı Halı Saha Projesi

Sarıkamış’ta Kapalı Halı Saha Projesi

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.