31 Temmuz 2016 Pazar 15:38
Sarıkamış'ta Mesirelik Açılışı

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde hayırseverlerce yaptırılan Şadırvan ve mesirelik törenle açıldı.

Acısu mevkisinde, İrfan Koç ve Şefik Kaya tarafından yaptırılan Şadırvan ve mesireliğin açılışında konuşan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, şehitler diyarı ve turizm merkezi Sarıkamış'ın yatırımlarla ülkenin ve bölgenin güzide yerlerinden biri olacağını söyledi.

Yatırımların ilçenin çehresini değiştireceğini belirten Toksoy, "Sarıkamış halkı her zaman vatanına, bayrağına ve demokrasiye sahip çıkmasını bilmiştir. Bu nedenle sizler, hizmetlerin en iyisine layıksınız. Bu kutsal vatan topraklarına hep beraber sahip çıkıp gelişmesi, kalkınması için sırt sırta vereceğiz. Bu anlamda hayırsever hemşehrilerimiz tarafından Acısu Deresi üzerine yaptırılan Şadırvan ve mesirelik için teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin." diye konuştu.

İrfan Koç da vefat eden anne ve babasının hayrına böyle bir hizmet yapmayı uygun gördüklerini aktardı. Koç, Göksal Toksoy'a ve Sarıkamış halkına bu hayrı yapmalarına vesile oldukları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu, ilahiler okundu.

Açılışa Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, İl Genel ve Belediye Meclislerinin üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:14
Anahtar Kelimeler:
SarıkamışAcısuMesirelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.