05 Temmuz 2016 Salı 13:28
Sarıkamış'ta Ramazan Bayramı Kutlanıyor

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen törene, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaman, bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günler olduğunu belirterek, "Şehitler diyarı ilçemizde birlik beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. İnsanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bayramlar bir fırsat olarak görülmelidir. Bütün İslam aleminin, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Toksoy da bayramların insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu söyledi.

Sarıkamış’ın her geçen gün geliştiğini ifade eden Toksoy, "Bütün yaptığımız çalışmalar, hizmetler siz değerli Sarıkamış halkının mutluluğu refahı içindir. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle ilçe halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, saygılar sunuyorum." diye konuştu.

Törenin ardından protokol mensupları İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığını gezerek buradaki polis ve askerlerin bayramını kutladı. Sarıkamış Asker Hastanesi ile Devlet Hastanesini de ziyaret eden protokol üyeleri, burada yatan hastalara çeşitli hediyeler vererek şifa diledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:07
Anahtar Kelimeler:
Bayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.