07 Haziran 2017 Çarşamba 22:53
Sarıkamış'ta Yol Asfaltlama Çalışmaları

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesindeki köy yollarında başlatılan yol asfaltlama çalışmaları sürüyor.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, il genel meclis üyeleri, Sarıkamış grup köy yollarında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Karaurgan ve Karakurt köy grup yollarında devam eden çalışmaları incelediklerini belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları doğrultusunda başlayan çalışmaları yerinde gördüklerini dile getiren Toksoy, şöyle konuştu:

"Karakurt'ta kurulan ve köylerin grup yollarının sıcak asfaltını üretecek olan şantiyede kurulan asfalt plentini inceledik. Daha sonra Karayolları 18.Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Sarıkamış, Karaurgan köyü arasındaki yolda yapılan ılık asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkilerden bilgi aldık. İlçemize, bölgemize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:22
Anahtar Kelimeler:
İncelemeASFALTSarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.